dimecres, 11 de novembre del 2015

Del racó del sindicata

També són sindicat



Què passa quan altre sindicat promou eleccions sindicals en una empresa i t’adones que, a les anteriors eleccions, vas tenir un candidat que va perdre les eleccions per un vot? Que se’t queda cara de tanoca.

Després descobreixes que, en quatre anys, ningú s’ha posat en contacte amb ell. Penses, quantes mancances tenen les organitzacions sindicals, i la meva en particular, per cuidar dels seus!.

Sovint em trobo amb companys i companyes que busquen en el sindicat aixopluc, que els acompanyin, que els escoltin en els seus neguits, les seves dubtes i les seves pors. Que vagis a veure’ls de tant en tant, no que hagin d’anar al sindicat per ser escoltats.

Afiliats i afiliades valentes que es troben en absoluta minoria a les seves empreses, que aguanten prepotències d’altres, que se senten impotents. Gent que no assisteix a assemblees del sindicat però que se senten de Comissions Obreres.

A aquesta gent també les hem de posar en valor. Són de pedra picada capaços de sentir-se de CCOO en situacions hostils, saben que el sindicat els hi dóna aixopluc.

Parlem amb ells i elles, escoltem-los. Fem-los saber que CCOO també compta amb ells i elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada