dimecres, 18 de novembre del 2015

PROU HIPOCRESIA, STOP ISLAMOFÒBIA



És terrorisme, no jihadisme. Els atacs a població civil de París els van perpetrar comandos fanatitzats per una visió medievalista de l’Alcorà, que res té a veure amb els milions de persones de tot el món que professen la religió musulmana.


Ens hauríem de preguntar, quina responsabilitat tenen les multinacionals de la guerra, els països occidentals que van crear els monstre, les dictadures petrolieres del Golf que els van finançar?. Quants països han desestabilitzat i empitjorat les condicions de vida dels seus pobles amb les seves accions bèl·liques?.


Per a l’Occident ric i “democràtic”, encantat d’haver-se conegut, el musulmà bo és el musulmà ric, la resta és una xacra social o un perill latent.


Els dolorosos fets de París estan servint d’excusa per a limitar drets, per acabar de tancar les fronteres als refugiats de totes les guerres que ells han creat i finançat i per aprofundir l’odi cap els musulmans.


L’Europa rica, i “democràtica” (Hongria?), encantada d’haver-se conegut, ha sofert l’atac assassí dels que ella va contribuir a armar, finançar i donar cobertura ideològica.

Més de 120 morts i més de 350 ferits són molts morts i molts ferits. Una tragèdia per ells i les seves famílies i amistats, i per a totes aquelles persones que rebutgem la violència com a forma d’entomar els conflictes.


Hem patit molt a prop allò que milions pateixen diàriament. D’aquí poc tindrem el perfil de cada una de les víctimes de París. La resta són anònimes i llunyanes però les seves famílies estan trucant a la porta i els nostres governs ens envolten de  tanques perquè no entrin.


Si els mires de lluny, tots semblen igual. Si t’acostes, tots tenen una vida i una història individual. Si els dónes la mà, tens un amic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada