dijous, 9 d’agost del 2012

SÁNCHEZ GORDILLO I LA CAVERNA CATALANA


No m’agrada el populisme polític ja que, sovint, porten a situacions dictatorials. Però el que menys m’agrada és la doble vara de mesurar. Ja no entro en com es tracta mediàticament els governs populistes si aquests són de dretes o d’esquerres, sinó en dos fets de reivindicació davant de situacions injustes. 

Un, la campanya “no vull pagar” contra els peatges a les autopistes catalanes, l’altre l’assalt a supermercats a Andalucia. Com s’han tractat des de la caverna mediàtica catalana aquests fets?. 

El primer, amb condescendència, l’altre amb contundència. Sánchez Gordillo és titllat de lladre, inclús algun columnista crida a l’assalt de l’ajuntament de Marinaleda. Perquè no ho demanava contra Bankia?, perquè no s’ha tractat de lladre a Rodríguez Rato, a Urdangarín, a Francisco Camps i tants altres?, perquè tanta comprensió amb els casos de finançament irregular de CDC?, perquè són de dretes?, perquè són poderosos?, segurament perquè són dels seus.

2 comentaris:

  1. Hola Alfons:
    M'ha agradat molt la teva entrada i m'ha fet pensar respecte a l'actitud que adoptem davant situacions, si no iguals, amb certs punts de contacte. Enhorabona, Alfons. Hi estic d'acord...
    Per cert, estem a L'estartit passant les vacances, i vosaltres?
    Antònio

    ResponElimina
  2. Gràcies, Antònio. Nosaltres som a ollers, estem de Festa Major

    ResponElimina