dimecres, 22 d’agost del 2012

L’11 DE SETEMBRE I “EL GOVERN DELS MILLORS”



El president de la Generalitat farà una petició clara a la a la societat catalana perquè hi hagi pronunciaments explícits a favor del pacte fiscal. Membres del seu govern, “el govern dels millors”, ens criden a manifestar-nos, aquest 11 de setembre, per reclamar el pacte fiscal. Hi ha qui demana que el president encapçali la manifestació!!!?. Del que estic segur es que aniré a l’ofrena floral a Rafel Casanova, a la mani m’ho pensaré.

Però aquest president i aquest govern estan legitimats per cridar-nos a alguna cosa?. El govern que governa amb el recolzament de la dreta espanyolista, el que ha marcat la línia de les polítiques antisocials al govern espanyol.

El govern de les retallades i de l’atur, el govern que desmantella els serveis públics, que acomiada 8.000 metges, que no contracta professors, que redueix les beques d’estudi, que suprimeix línies d’ensenyament públic, el del euro per recepta, que incrementa el cànon de l’aigua, que augmenta les taxes universitàries, el govern que redueix les prestacions a la dependència, que vol que siguem delators.... Aquest govern està legitimat a fer crides a la societat catalana? Per defensar què, els seus privilegis de classe?.

Un govern sustentat pels partits CDC i UCD finançats il·legítimament i alguns dels seus membres imputats o investigats en casos de corrupció, com ara el cas Palau (Fèlix Millet i Jordi Montull), el Pretòria (Macià Alavedra i Lluís Prenafeta), els de Treball (Ignaci Farreres –absolt-, Josep Maria Servitje i Victor Manuel Lorenzo Acuña –indultats-) i Turisme (Victor Manuel Lorenzo Acuña i altres –indultats-), les ITV (Oriol Pujol), l’Associació Catalana de Municipis (Josep Maria Matas i Salvador Esteve), el Consorci de Salut del Maresme i la Selva (Carles Manté), Innova (Josep Prat –president de l’ICS-)..., els que volen vendre la sobirania a Sheldon Adelson, poden demanar-nos que ens manifestem pel pacte fiscal?.

Fèlix Millet i Jordi Montull

Macià Alavedra i Lluís Prenafeta
VM Lorenzo, JM Servitje i I Farreras
Oriol Pujol
JM Matas i S Esteve
Carles Manté
Josep Prat
Sheldon Adelson

Primer que tornin els diners, després que facin neteja i, entre mig, que retirin les polítiques antisocials i vagin a buscar recursos als qui els té, és a dir als de la seva classe, als especuladors, als evasors, a les grans fortunes, als grans patrimonis...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada